SAGA 2015: 2nd International Workshop on Solutions for Automatic Gaze Data Analysis
Bielefeld, 29.-30. September 2015

Beteiligte Einrichtung: Cognitive Interaction Technology Center of Excellence (CITEC)
DDC-Sachgruppe: Datenverarbeitung, Informatik

Paletta, Lucas ; Schwarz, Stephanie ; Bobeth, Jan ; Schwarz, Michael ; Tscheligi, Manfred  (2015)  Gaze Analysis in Mobile Pedestrians Navigation: Socio-Cultural Aspects and Wayfinding. Pfeiffer, Thies ; Essig, Kai (Hrsg.): Proceedings of the 2nd International Workshop on Solutions for Automatic Gaze Data Analysis 2015 (SAGA 2015)

URL: http://biecoll.ub.uni-bielefeld.de/volltexte/2015/5390

Letzte Änderung: 23.06.2015